Mások ezeket rendelték
Coloska
„Coloska” kenyérke (750 g) Friss, ropogós kovászos kenyérke, amit hagyományos módon készítünk 42-46 óra alatt. Amiből pedig készítjük: - liszt (Garat Malom BL 80) - víz - só - kovász (= a liszt és a víz fermentációjából, házasításából születik, már ősidők óta használják kenyérsütéshez. Elszaporodnak benne az (vad)élesztőgombák és a baktériumok, melyek lebontják a lisztet, a folyamat során ecet-, és tejsav baktériumok keletkeznek, ezek pedig javítják és könnyítik az emésztést, és erősítik a belek mikroflóráját is, és a lisztben lévő tápanyagok és vitaminok is könnyebben felszívódnak általa.)
Hegyisajt 25 dkg
Hegyisajt – hosszan érlelt, karakteres ízű különlegesség A Hegyisajt alpesi kultúrával készült, hagyományos kemény sajt, amelyet kilenc hónapon át érlelünk, míg elnyeri gazdag, telt ízvilágát. Különlegesen karakteres, enyhén diós aromájú sajt, amely kiválóan illik borok mellé, tésztákhoz vagy akár magában, vékonyan szeletelve is igazi élmény. Egy termék súlya min.: 25 dkg
Szekszárdi Szenes 20 dkg
Szekszárdi Szenes A Szekszárdi Szenes egy kézműves, félkemény sajt, amelyet vékony szénréteg borít – ez adja egyedi megjelenését. Ízvilága a raclette sajtéra emlékeztet: telt, krémes és gazdag. Egy termék súlya min.: 20 dkg

