Gemenci Kosárközösség Egyesület

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Most ez tetszik a vevőinknek

Coloska

„Coloska” kenyérke (750 g) Friss, ropogós kovászos kenyérke, amit hagyományos módon készítünk 42-46 óra alatt. Amiből pedig készítjük: - liszt (Garat Malom BL 80) - víz - só - kovász (= a liszt és a víz fermentációjából, házasításából születik, már ősidők óta használják kenyérsütéshez. Elszaporodnak benne az (vad)élesztőgombák és a baktériumok, melyek lebontják a lisztet, a folyamat során ecet-, és tejsav baktériumok keletkeznek, ezek pedig javítják és könnyítik az emésztést, és erősítik a belek mikroflóráját is, és a lisztben lévő tápanyagok és vitaminok is könnyebben felszívódnak általa.)

1650 Ft / db
1650 Ft/db

Disznósajt 25 dkg

Disznósajt: összetevők, sertés fejhús, sertés hús, tokaszalonna-főve. Fűszerek: só, bors, paprika, fokhagyma, majoranna, kömény. 

800 Ft / db
32 Ft/dkg

Csoki pálca

Egyedi mintákkal készült csoki pálca  Fehér csokiból és ét csokiból Allergén - tej, emulgálószer-szójalecitin  Mivel a mintákat én nyomtatom, ha külön kérés van, pl céges lógó, egyéni minta, kérem jelezni felém

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Parenyica masni

Parenyica masni A parenyica egy gyúrt és hevített sajt, melyet vékony csíkokra húzunk majd sózás után csomókat teszünk rá, 24 órán keresztül szikkasztunk, majd bükkfán füstölünk. Egy termék súlya min.: 20 dkg

1800 Ft / db
9000 Ft/kg

Parenyica sajt

Bükkfán füstölt , félzsíros, félkemény gyúrt sajt. A friss sajtot megfelelő hőmérsékleten addig gyúrjuk, míg fényes, nyújtható állagú nem lesz. Kinyújtjuk, sózzuk , feltekerjük és bükkfa forgácson füstöljük. A végeredmény enyhén füstös íz, szálas szakadás. Nincs két egyforma darab, abszolút kézműves termékünk egyike, mindenki kedvence.

850 Ft / db
850 Ft/db