Gemenci Kosárközösség Egyesület

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Savanyú káposzta

Hagyományos eljárással fermentált savanyú káposzta dézsában érlelve

Fűszerezése : babérlevél, feketebors, köménymag, csipet koriander, birsalma , sárgarépa

Kiszerelés : 1kg-os zacskóban

 

 1. Természetes probiotikum-forrás

A fermentálás során jótékony baktériumok (pl. Lactobacillus) szaporodnak el, amelyek:

  • támogatják a bélflóra egyensúlyát,

  • javítják az emésztést,

  • és erősítik az immunrendszert.

 2. Jobb tápanyag-hasznosulás

A fermentálás lebontja a növényi rostokat, így:

  • a vitaminok és ásványi anyagok könnyebben felszívódnak,

  • különösen a B-vitaminok és a C-vitamin mennyisége nő meg.

 3. Immunrendszer támogatása

A bélflóra és az immunrendszer szorosan összefügg — a jó bélbaktériumok segítenek a:

  • kórokozók elleni védekezésben,

1400 Ft / kg
1400 Ft/kg


Termék minősítő rendszer

1
1
1



Nincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!

Mások ezeket rendelték