Mások ezeket rendelték
Coloska
„Coloska” kenyérke (750 g) Friss, ropogós kovászos kenyérke, amit hagyományos módon készítünk 42-46 óra alatt. Amiből pedig készítjük: - liszt (Garat Malom BL 80) - víz - só - kovász (= a liszt és a víz fermentációjából, házasításából születik, már ősidők óta használják kenyérsütéshez. Elszaporodnak benne az (vad)élesztőgombák és a baktériumok, melyek lebontják a lisztet, a folyamat során ecet-, és tejsav baktériumok keletkeznek, ezek pedig javítják és könnyítik az emésztést, és erősítik a belek mikroflóráját is, és a lisztben lévő tápanyagok és vitaminok is könnyebben felszívódnak általa.)
Ketchup 200 ml
Házi ketchup 100% természetes, adalékanyag-mentes Kézzel készült, szeretettel Gazdag, mély íz – édes és savanykás tökéletes egyensúlyban Tökéletes burgerekhez, sültkrumplihoz vagy akár csak mártogatósként
Paprikás csemege kolbász 25 dkg
Összetevők: Sertéshús,só, bors, fokhagyma, csemege piros paprika. Füstölt.

