Csillagmajor a szántóföldtől-az asztalig- Sárszentlőrinc Csillagmajor, ma, egy földterület, egy dűlő neve Tolna megyében, Sárszentlőrinc területén.
1720-óta ezen a területen gazdálkodik a családunk. Azóta készítünk füstölt árut is. Régen, az volt a természetes, hogy a pásztorok, földművesek azt ették, amit megtermeltek. Mi is ebben a hagyományban nőttünk fel. Azaz: a saját földünkön termelt takarmányt etetjük, a magunk által tenyésztett és nevelt állatokkal, majd ezeket az állatokat dolgozzuk fel. Marhákat és disznókat tartunk. félszabad tartásban. Legelési időszakban legelőn, teleltetéskor istállózva.
A marhák kizárólag füvet, illetve télen szénát eszek, a sertések szálas takarmányt esznek a turkálás mellett, illetve gabona tömegtakarmányt. A termékeink semmiféle adalékanyagot nem tartalmaznak, az állataink sem esznek semmit, ami nem a természetes táplálékuk.
A receptjeink jelentős része hagyományos, de folyton fejlesztünk, újítunk is.
