Shimeji Otthoni Gombatermesztő Készlet – Friss, roppanós és ízletes gomba házilag
Termessz különleges shimeji gombát (Hypsizygus tessellatus) otthon, egyszerűen és tisztán! A készlet mindent tartalmaz, amit a sikeres termesztéshez szükséged van – garantált élmény gombakedvelőknek és gasztrokalandoroknak egyaránt.
A csomag tartalma:
-
1 db teljesen átszőtt, termőképes micéliumos gombazsák (~1,5 kg)
-
Részletes használati útmutató
-
Permetező flakon a párásításhoz
Hozam:
A gombazsák 2-3 alkalommal is képes termést hozni, összesen kb. 300-600 g friss shimeji gombát.
Használati útmutató röviden:
-
Helyezd el a gombazsákot világos, de közvetlen napfénytől védett helyre, kb. 18–24°C között.
-
Bontsd meg a zsák tetejét és távolítsd el a kupakot, de a zsák száját ne hajtsd vissza.
-
Permetezd naponta 2–3 alkalommal a zsák környékét és a levegőt, hogy a páratartalom 85–95% maradjon.
Shimeji Otthoni Gombatermesztő Készlet – Friss, roppanós és ízletes gomba házilag
Termessz különleges shimeji gombát (Hypsizygus tessellatus) otthon, egyszerűen és tisztán! A készlet mindent tartalmaz, amit a sikeres termesztéshez szükséged van – garantált élmény gombakedvelőknek és gasztrokalandoroknak egyaránt.
A csomag tartalma:
-
1 db teljesen átszőtt, termőképes micéliumos gombazsák (~1,5 kg)
-
Részletes használati útmutató
-
Permetező flakon a párásításhoz
Hozam:
A gombazsák 2-3 alkalommal is képes termést hozni, összesen kb. 300-600 g friss shimeji gombát.
Használati útmutató röviden:
-
Helyezd el a gombazsákot világos, de közvetlen napfénytől védett helyre, kb. 18–24°C között.
-
Bontsd meg a zsák tetejét és távolítsd el a kupakot, de a zsák száját ne hajtsd vissza.
-
Permetezd naponta 2–3 alkalommal a zsák környékét és a levegőt, hogy a páratartalom 85–95% maradjon.
-
Kb. 10–14 nap múlva megjelennek a kis gombafejek, melyek 5–7 nap alatt nőnek szedésre éretté.
-
Szüretelj, amikor a kalapok kinyílnak, de a széleik még enyhén zártak.
-
Pihentesd a zsákot 1–2 hétig, majd a folyamat azonos módon megismételhető – akár 3-szor is!
Miért különleges a barna shimeji?
-
Finom, enyhén diós aromájú és roppanós állagú gomba.
-
Kiváló wokban, tésztákhoz, levesekhez és mártásokhoz.
-
Könnyen nevelhető, akár konyhapulton vagy kamrában is.
-
Vegán, gluténmentes és adalékanyagmentes finomság, 100% természetes módon.
Termessz friss, gourmet alapanyagot otthon – egyszerűen, természetesen, élvezettel!