Mások ezeket rendelték
Coloska
„Coloska” kenyérke (750 g) Friss, ropogós kovászos kenyérke, amit hagyományos módon készítünk 42-46 óra alatt. Amiből pedig készítjük: - liszt (Garat Malom BL 80) - víz - só - kovász (= a liszt és a víz fermentációjából, házasításából születik, már ősidők óta használják kenyérsütéshez. Elszaporodnak benne az (vad)élesztőgombák és a baktériumok, melyek lebontják a lisztet, a folyamat során ecet-, és tejsav baktériumok keletkeznek, ezek pedig javítják és könnyítik az emésztést, és erősítik a belek mikroflóráját is, és a lisztben lévő tápanyagok és vitaminok is könnyebben felszívódnak általa.)
Kalács
"Kalács" (500g) A kalácsunk kellemes lágy, kicsit édeskés ízvilágú,de úgyan úgy harmonizál vajjal és lekvárral mint egy jó éret sonka,szalámi,sajt,paprika feltéttel. amiből pedig készül: -liszt -növényi margarin -cukor -só -tej -tojás -élesztő



