Gemenci Kosárközösség Egyesület

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

savanyúságok

Ecetes zöld paradicsom 600 g

Tartósítószer mentes zöldparadicsom, kissé édeskés lében.    Felbontás után hűtőben tárolandó

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Fermentált karfiol sárgarépával 600 g

Fermentálás előnyei Természetes probiotikum Tele van jótékony baktériumokkal, amik támogatják a bélflórát és az immunrendszert. Jobb emésztés A fermentálás során a rostok és tápanyagok könnyebben emészthetővé válnak. Vitaminbomba Különösen C-vitaminban és B-vitaminokban gazdag — télen igazi immunerősítő. Tartósítószer nélkül eláll A tejsav természetes módon gátolja a káros baktériumok szaporodását. Egyedi, friss ízvilág A házi fermentálás során minden adag kicsit más lesz — az idő, hőmérséklet és a só aránya mind befolyásolja az ízét.

3500 Ft / üveg
3500 Ft/üveg

Fermentált narancsos lilakáposzta 600g előrendelhető

Karácsonyi menü kitűnő kisérője, igazi ünnepi hangulat   1. Természetes probiotikum-forrás A fermentálás során jótékony baktériumok (pl. Lactobacillus) szaporodnak el, amelyek: támogatják a bélflóra egyensúlyát, javítják az emésztést, és erősítik az immunrendszert.  2. Jobb tápanyag-hasznosulás A fermentálás lebontja a növényi rostokat, így: a vitaminok és ásványi anyagok könnyebben felszívódnak, különösen a B-vitaminok és a C-vitamin mennyisége nő meg.  3. Immunrendszer támogatása A bélflóra és az immunrendszer szorosan összefügg — a jó bélbaktériumok segítenek a: kórokozók elleni védekezésben, gyulladások csökkentésében, és az allergiás reakciók mérséklésében.  4. Tartósítószer-mentes tárolás A fermentált savanyúság természetesen tartós: nincs szükség vegyi tartósítókra, mégis hónapokig eláll. Ez egy régi, de környezetbarát és egészséges tartósítási módszer.

3500 Ft / üveg
3500 Ft/üveg

Káposztás cékla saláta

Káposztás cékla saláta, hagymával. 550g töltő tömeg. Összetevők: cékla, káposzta, vöröshagyma, fűszerek, ecet, só, cukor, tartósítószer (Na-benzoat)

1300 Ft / üveg
1300 Ft/üveg

Savanyú káposzta

Hagyományos eljárással fermentált savanyú káposzta dézsában érlelve Fűszerezése : babérlevél, feketebors, köménymag, csipet koriander, birsalma , sárgarépa Kiszerelés : 1kg-os zacskóban    1. Természetes probiotikum-forrás A fermentálás során jótékony baktériumok (pl. Lactobacillus) szaporodnak el, amelyek: támogatják a bélflóra egyensúlyát, javítják az emésztést, és erősítik az immunrendszert.  2. Jobb tápanyag-hasznosulás A fermentálás lebontja a növényi rostokat, így: a vitaminok és ásványi anyagok könnyebben felszívódnak, különösen a B-vitaminok és a C-vitamin mennyisége nő meg.  3. Immunrendszer támogatása A bélflóra és az immunrendszer szorosan összefügg — a jó bélbaktériumok segítenek a: kórokozók elleni védekezésben, gyulladások csökkentésében, és az allergiás reakciók mérséklésében.  4. Tartósítószer-mentes tárolás A fermentált savanyúság természetesen tartós: nincs szükség vegyi tartósítókra, mégis hónapokig eláll. Ez egy régi, de környezetbarát és egészséges tartósítási módszer.

1400 Ft / kg
1400 Ft/kg

Svéduborka

Összetevő: Uborka, vöröshagyma, só, ecet, cukor, ivóvíz, borkén, na-benzoat. Töltő tümeg 600 g.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Vegyes csípős savanyúság üvegben

720ml-es kiszerelésben. Több féle erőspaprika található benne.

1100 Ft / üveg
1100 Ft/üveg