Gemenci Kosárközösség Egyesület

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

ÉLELMISZER

Fahéjas almalé 100%-os 3 literes

100 %-os kellemesen fahéjas ízű almalé,megőrizve az almák természetes aromáit, vegyes almákból, 3 literes kiszerelésben. 

2000 Ft / db
666.67 Ft/l

Fahéjas szilva lekvár

370ml-es. 

1700 Ft / db
1700 Ft/db

Fahéjas-karamellás pörkölt dió

Fahéjas karamellába forgatott pirított dió. 100g/csomag

900 Ft / csomag
9000 Ft/kg

Fahéjas-karamellás pörkölt mogyoró

Fahéjas karamellába forgatott pirított mogyoró. 100g/cs

900 Ft / csomag
9000 Ft/kg

Fehér szőlő Ital 3L

100 % gyümölcstartalom! Frissen préselt gyümölcsből! 100% Fehér szőlőből készült.  Antioxidánsokban gazdag!  Csak hőkezeléssel tartósítva! Hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmaz!

3500 Ft / db
1166.67 Ft/l

Fehér virágbab

Gesztenyés ízvilága kiválóan alkalmassá teszi saláták készítéséhez. 

1900 Ft / zacskó
3800 Ft/kg

Fekete-tarka virágbab

Kiváló babgulyás alapanyag.Gesztenyés ízvilága miatt salátának is kitűnő választás. 

1900 Ft / zacskó
3800 Ft/kg

Feles sárgaborsó

Étkezési feles sárgaborsó. 

700 Ft / zacskó
1400 Ft/kg

Fermentált karfiol sárgarépával 600 g

Fermentálás előnyei Természetes probiotikum Tele van jótékony baktériumokkal, amik támogatják a bélflórát és az immunrendszert. Jobb emésztés A fermentálás során a rostok és tápanyagok könnyebben emészthetővé válnak. Vitaminbomba Különösen C-vitaminban és B-vitaminokban gazdag — télen igazi immunerősítő. Tartósítószer nélkül eláll A tejsav természetes módon gátolja a káros baktériumok szaporodását. Egyedi, friss ízvilág A házi fermentálás során minden adag kicsit más lesz — az idő, hőmérséklet és a só aránya mind befolyásolja az ízét.

3500 Ft / üveg
3500 Ft/üveg

Fermentált narancsos lilakáposzta 600g előrendelhető

Karácsonyi menü kitűnő kisérője, igazi ünnepi hangulat   1. Természetes probiotikum-forrás A fermentálás során jótékony baktériumok (pl. Lactobacillus) szaporodnak el, amelyek: támogatják a bélflóra egyensúlyát, javítják az emésztést, és erősítik az immunrendszert.  2. Jobb tápanyag-hasznosulás A fermentálás lebontja a növényi rostokat, így: a vitaminok és ásványi anyagok könnyebben felszívódnak, különösen a B-vitaminok és a C-vitamin mennyisége nő meg.  3. Immunrendszer támogatása A bélflóra és az immunrendszer szorosan összefügg — a jó bélbaktériumok segítenek a: kórokozók elleni védekezésben, gyulladások csökkentésében, és az allergiás reakciók mérséklésében.  4. Tartósítószer-mentes tárolás A fermentált savanyúság természetesen tartós: nincs szükség vegyi tartósítókra, mégis hónapokig eláll. Ez egy régi, de környezetbarát és egészséges tartósítási módszer.

3500 Ft / üveg
3500 Ft/üveg

Fokhagyma

Kiváló ízű fokhagyma. Ajánljuk húsok sütéséhez, és főzéshez egyaránt.

3000 Ft / kg
3000 Ft/kg