Császár szalonna. Összetevők: Sertéshús, só. Szalonna. A legegyszerűbben elkészíthető, mégis a legváltozatosabban elrontható. Az alapfeltétel a jó szalonnához a jó disznó... Amit leginkább úgy érhetünk el, ha magunk neveljük. És, életkorának megfelelően, etetjük, itatjuk, hagyjuk, hogy eleget - ami neki elég- mozogjon, és szabadban éljen. A többihez elég a szaktudás, egy kevés só meg némi füst.
Sertéshús, só, bors, fokhagyma, csemege piros paprika. Füstölt. Tartósítószert, adalékanyagot ( pl nitrit ) nem tartalmaz. Eltartható hűtés nélkül, a gyártástól számítva egy évig.
Paprikás csemege szalámi. Összetevők, Sertéshús, só, bors, paprika, fokhagyma.
Összetevők: Sertéshús, só, bors, fokhagyma, csemege piros paprika, csípős paprika. Füstölt. Tartósítószert, adalékanyagot ( pl nitrit ) nem tartalmaz. Eltartható hűtés nélkül, a gyártástól számítva egy évig.
Csípős kolbász Sertéshús, só, bors, paprika, csípős paprika fokhagyma 5kg. Közepesen csípős. Szerintem a csípősség csak annyira mehet egy termékben, hogy ne rontsa az összes többi élményt, a többi fűszer illatának aromájának is érvényesülnie kell. Mégis a csípősséggel együtt egy kerek egész ízélményt adnia.
Csípős szalámi Összetevők, Sertéshús, só, bors, paprika, csípős paprika fokhagyma.
Hagyományosan a sertés hát szalonnájából kisütött zsír. A zsír sütésének alapszabályait én így tanultam : az elején nem szabad nagyon sütni mert leég, a közepén nem szabad nagyon sütni mert odaég a végén nem szabad nagyon sütni mert elég. Ha mindezt tartjuk az eredmény roppanós töpörtyü és a hófehér sertészsír ami egy évig biztosan eláll hűtés nélkül is.
Szabadtartású háztáji tyúktojás M méret (53-63 g/db) 10 db-os kiszerelésben
Hagyományosan a sertés hát szalonnájából kisütött zsír. A zsír sütésének alapszabályait én így tanultam : az elején nem szabad nagyon sütni mert leég, a közepén nem szabad nagyon sütni mert odaég a végén nem szabad nagyon sütni mert elég. Ha mindezt tartjuk az eredmény roppanós töpörtyü és a hófehér sertészsír ami egy évig biztosan eláll hűtés nélkül is.