Gemenci Kosárközösség Egyesület

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Befőttek, lekvárok

Birs Lekvár (720ml)

Birsalma lekvár 720ml-es nagy facett üvegben. Cukor és víz hozzáadásával készült. A birs természetesen magas pektin tartlama miatt kell a higítás a lekvár állag eléréséhez.

1400 Ft / üveg
1.94 Ft/ml

Ecetes zöld paradicsom 600 g

Tartósítószer mentes zöldparadicsom, kissé édeskés lében.    Felbontás után hűtőben tárolandó

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Fermentált karfiol sárgarépával 600 g

Fermentálás előnyei Természetes probiotikum Tele van jótékony baktériumokkal, amik támogatják a bélflórát és az immunrendszert. Jobb emésztés A fermentálás során a rostok és tápanyagok könnyebben emészthetővé válnak. Vitaminbomba Különösen C-vitaminban és B-vitaminokban gazdag — télen igazi immunerősítő. Tartósítószer nélkül eláll A tejsav természetes módon gátolja a káros baktériumok szaporodását. Egyedi, friss ízvilág A házi fermentálás során minden adag kicsit más lesz — az idő, hőmérséklet és a só aránya mind befolyásolja az ízét.

3500 Ft / üveg
3500 Ft/üveg

Fermentált narancsos lilakáposzta 600g előrendelhető

Karácsonyi menü kitűnő kisérője, igazi ünnepi hangulat   1. Természetes probiotikum-forrás A fermentálás során jótékony baktériumok (pl. Lactobacillus) szaporodnak el, amelyek: támogatják a bélflóra egyensúlyát, javítják az emésztést, és erősítik az immunrendszert.  2. Jobb tápanyag-hasznosulás A fermentálás lebontja a növényi rostokat, így: a vitaminok és ásványi anyagok könnyebben felszívódnak, különösen a B-vitaminok és a C-vitamin mennyisége nő meg.  3. Immunrendszer támogatása A bélflóra és az immunrendszer szorosan összefügg — a jó bélbaktériumok segítenek a: kórokozók elleni védekezésben, gyulladások csökkentésében, és az allergiás reakciók mérséklésében.  4. Tartósítószer-mentes tárolás A fermentált savanyúság természetesen tartós: nincs szükség vegyi tartósítókra, mégis hónapokig eláll. Ez egy régi, de környezetbarát és egészséges tartósítási módszer.

3500 Ft / üveg
3500 Ft/üveg

Fűszeres cékla lekvár

Fűszeres cékla lekvár , mely a jól ismert édes céklánkból készült. Húsok mellé, szendvics feltétként, vagy salátákhoz is ajánljuk. Kiváló kiegészítője a mindennapi étkezéseknek. Tartósítószer mentes termék . Kiváló Bácskai Termék védjegyes termék .

2000 Ft / db
10 Ft/g

Fűszeres meggy lekvár

Kiváló Bácskai Termék díjas lekvárunkat ajánljuk húsok mellé, és desszertekhez egyaránt. Igazi nagyi-féle íz.

2000 Ft / db
10 Ft/g

Kajszibarack lekvár

Gönci magyar kajszi barack lekvár. A magyar fajtához méltón, a magyar lekvárok királynője. Kiváló Bácskai Termék díjas lekvárunk.

2300 Ft / db
11.5 Ft/g

Káposztás cékla saláta

Káposztás cékla saláta, hagymával. 550g töltő tömeg. Összetevők: cékla, káposzta, vöröshagyma, fűszerek, ecet, só, cukor, tartósítószer (Na-benzoat)

1300 Ft / üveg
1300 Ft/üveg
...

Liofilizált áfonya

Az eljárásnak és a prémium minőségű gyümölcsnek köszönhetően a vitamin és az ásványi anyag tartalma 100 %-ban megmarad a gyümölcsnek. Nem tartalmaz tartósítószert, minden mentes termék. 

2000 Ft / csomag
100 Ft/g
...

Liofilizált cékla chips

A liofilizált cékla az eljárásnak köszönhetően megőrzi a nyers zöldség a vitamin és ásványi anyag tartalmát teljes mértékben. Nem tartalmaz tartósítószert, minden mentes termék.

1500 Ft / csomag
50 Ft/g